Парите, които държавата дава на туристическо дружество „Амбарица” (Троян) са големи, а двата обекта, които стопанисва са в унизително състояние. За четири години са дадени 48 000 лв за хижа „Амбарица”. Ако някой е ходил в тази хижа ще се чуди къде са вложени толкова пари, тъй като нито един лев от тях не е похарчен за хижата. Парите потъват в някой джоб. Или някой ги краде или се случват необясними неща – фантастика.

Голяма е разликата между приходи и разходи в счетоводството на дружеството. За тези четири години не става ясно къде изчезват 12 700 лв., може би са за джобни пари на нечии хора. А това не са джобни, защото има семейства, които живеят с такива пари години наред… По форуми се коментира, че парите се крадат от Дилян Енкин и Иван Ненов. Но със сигурност не това е проблема. По поразителното е, че това се извършва с години поред и на никой не му е направило впечатление…

За четири години хижата е работила 25 дни.
Тоест, годишно в хижата се преспива 6 дни.

Странно е за хижа, която работи шест дни в годината да се дадат 50 000 лева. По време на мандата си, Дилян Енкин е отпускал още по-големи субсидии за тази хижа, което е също странен факт. Бившия кмет Дилян Енкин е и председател на въпросното дружество, от дълги години и в момента. А Донка Михайлова често говори, че прозрачността в управлението на общинските пари е приоритет, но до момента няма реакция по този случай.