Парк Къпинчо - Троян

Парк Къпинчо в Троян

Случвало ли ви се сутрин или по обяд да се разхождате и да сте замаяни, без да има конкретна причина за това? Изпитвали ли сте неудобство, подтиснатост или безпричинен страх? Всъщност няма случайни неща!

Анонимен сигнал достигна до редакцията на TroyanNews, в който е изтекла секретна информация за това как на няколко места около гр. Троян са поставени антени за контрол на мозъка. Всички знаем, че службите оказват натиск чрез източниците си на влияние, като на първо място това са медиите – телевизия, радио и интернет, с яростните си атаки чрез дезинформация и реклама.

Тук не става въпрос за българските служби, а други, които са десетки нива по-нагоре!

Ако до сега не сте чували за електронния контрол...
Чрез тези антени мозъците ви се програмират на подсъзнателно ниво с UHF или на свръхвисока честота. Именно затова правителството толкова ентусиазирано насърчава всички към цифрово разпръскване, а аналоговите честоти искат да използват за още по-специални цели. Този диапазон на звуково разпространението се нарича S-quad и на практика е безшумен за просто ухо. В частния сектор тази технология се нарича нечуваща (мълчалива) подсъзнателна система, предоставяща информация. Тази технология е достъпна за определени корпоративни клиенти. Тази технология изпраща съобщения директно към подсъзнанието.

В продължение на повече от 30 години, тези системи са разработвани до съвършенство, тествани са върху нищо неподозиращи войници. Това зловещо оръжие е проектирано с една единствена цел – тотален контрол!

Очаквайте продължение и подробности.