До редакцията на TroyanNews достигнаха email-и, почти от всяка една политическа партия, с въпросителни за оферти и искания за реклама, във връзка с предстоящите парламентарни избори.

Това няма да се случи, защото TroyanNews е независима медия, която не толерира грабители. 

Да си политик е нещо много печелившо и в същото време мръсно. Подобно е на най-древната професия, с разликата, че да си политик е по-доходоносно и малко по-авторитетно.

Призив към гражданите е да не гласуват за нито една партия, защото всички те имат една единствена цел – след като бъдат избрани или влизайки в парламента да започнат да манипулират финансовите потоци с цел лична изгода.

За това не са виновни единствено политиците, защото те са копие на останалите граждани, от които над 90% са с единно мислене и манталитет като на управляващите. Да бъдеш алчен до такава степен както в България е почти никъде неизвестно. И нито беднотията, нито други фактори са оправдание за долните  качества на нацията.

Светът, в който живеем е материален и това оправдава начина на мислене на повечето от нас донякъде, но е факт, че всички се превръщат в едни и същи, след като се домогнат до властта – безочливост, лицемерие и абсолютен егоизъм. Това са анти хуманни качества и всеки, злоупотребил с доверието на гласоподавателите и властта би следвало да понесе последствията от собствените си действия.