Никой от членовете на общински съвет в гр. Троян не желае да си подаде оставката заради привилегиите и облагата, които получават.

Ситуацията, която се разигра на заседанието беше противна. Хората, които излязоха на протест поискаха тези хора да си тръгнат. А това, че нямат достойнство и действията им са оприличени като  удавник за сламка допълнително засилиха гнева на гражданите, които им дават пари. Данъкоплатеца е гневен, защото тези хора живеят на гърба на останалите граждани. Всъщност навсякъде в България е така.

Общински съвет на Троян

Общински съвет на Троян

Ако 10 000 човека живеят на гърба на 6 милиона жители на Република България, в град Троян не е по-различна ситуацията с процента на изгода. В Троян по-малко от 100 човека живеят на гърба на 20 000 души.

Никой от общинските съветници няма да подаде оставка и не, защото както по техни думи желаят доброто за изграждане на светло бъдеще на нашия град. Техните амбиции са финансови и ако не са част от този съвет – те няма да имат властта, която притежават. А от своя страна, това им дава допълнително право за следващо развитие в професионален политически план.

Политиката в България е дейност, чиято хората свързани с нея практикуват заради печалбата на пари в кеш. Индиректно или буквално с допълнителни хора и поставени лица, тези хора контролират бюджет, който се разпределя между тях с лигитимни средства, чрез които всичко това е законово. И всъщност за справедливост няма как да се говори, тъй като тяхното нахалство е с по-силен капацитет от този на всички останали.

Да говориш, без да казваш нищо съществено е тяхна черта, която са изградили и усъвършенствали през годините с твърде силен успех. Но това вече се е изтъркало и гражданите не могат да гледат с паднали чинета. Те взеха действията в свои ръце и скоро състава на общинския съвет ще бъде изхвърлен от следващите нови.

На видеоклипа се вижда и чува как тези хора говорят, без да казват нищо. Но тяхната скрита цел е да продължат да бъдат част от този спектакъл, който те сами продуцират и изиграват.

.