Вода за пиене

Вода за пиене

Днес на 6-ти януари водата е феноменална! Мийте си лицето по-често и пийте възможно най-много – без значение дали е от извор или от чешмата. Днес тя има феноменални свойства! 

Според лекари експерти, религиозни гурута, паранормални медици други стандартни и нестандартни лечители и професионални консултанти водата на 6-ти януари има свойството да лекува всевъзможни болежки и проблеми. Според тях, колкото повече пиете – толкова по-здрави ще бъдете през новата година!

В началото на януари, в деня на Кръщението, водата навсякъде – извори, реки и езера, променя своята структура и придобива уникални свойства, става Светена. Според Евангелието на 6-ти януари Исус е приел Светото Кръщение в река Йордан. В чест на това събитие във всички православни храмове се освещава водата, извършвайки особен ритуал. Известно е, че Светена вода, ако се съхранява в отделен съд не се разваля много дълго, а освен това, тя придобива уникални лечебни свойства. И което наистина феноменално, точно такива качества придобива водата независимо от къде идва, дори и от чешмата. А това се случва единствено на този ден.

Експеримент в научна лаборатория доказва правотата на вярванията: проба от водата в близко езеро, взета в този ден, вече четири години не се променя на цвят и вкус, докато чешмяна вода, поставена до нея за няколко месеца се разваля. И до това чудо може да се докосне всеки, независимо от религиозността и верските предубеждения, разкрива paranormalnews.

Вода

Вода

Само на Богоявление може да се наблюдава и нещо феноменално: спокойната повърхността на водоемите в тихо и спокойно време внезапно се набръчква. Това е наблюдавано хиляди пъти и свидетели са не само вярващи, но и абсолютни атеисти.

За християнството, чудото на Светената вода се свързва със Спасителя. В момента на кръщаването му божественото се свързва с материята и я освещава. Затова в този ден не само водата в светите места, но и навсякъде придобива уникални свойства, тя става „нетленна“ – процесите на гниене спират. Освен това тя придобива способност да лекува болести и освещава с Божията благодат  всеки човек. Водата по Богоявление отблъсква злите духове, затова с нея се поръсва дома и храната, измиват се ръцете и лицето.

Научно откритие от последните години дава потвърждение на феномена. Систематични наблюдения показват, че на този ден Земята преминава през поток от неутрони, като максималната му интензивност е в района на Мъртво море и река Йордан. Интензивното облъчване с неутрони има добре познато стерилизиращо действие. Остава загадка как предците ни са открили този феномен и чрез Спасителя са завещали на поколенията истинското чудо на Светената вода.